2019-07-17 04:55:07• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - A pénzügyi helyzet tisztázása ma első helyre kerül

Napi horoszkóp július 17-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Hold belépett az ön tizenegyedik sorsterületére, most ön különösen barátságos hangulatban van, erőteljes önben az a vágy, hogy kapcsolatba kerüljön különböző csoportokkal.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Most nagy igénye van arra, hogy munkahelyi elismerésben részesüljön. Rá is szolgált erre a dicséretre, mert rengeteget dolgozott mostanában karrierjén. Felettesei valóban elégedettek önnel és jó hírnevére méltán büszke is lehet.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A mai napon a szabadság mindenképpen hangsúlyt kap az ön életében, akár konkrét fizikai valójában, ez azt jelenti, hogy elküldhetik önt most egy tanulmányútra, ahonnét gazdag tapasztalatokkal térhet vissza, vagy lelkileg, ez pedig a rutinnal való szakításra utalhat.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Ma önnél az érzelmi kötelezettségvállalások kerülnek előtérbe, nagyon szeretne valakihez tartozni. Erre most minden esély megvan, mert a partnere is hasonlóan érez ön iránt. Megbeszélhetik a közös jövőjük legfőbb irányvonalát, és a Hold a nyolcadik sorsterületén átvonulva terítékre hozza a közösen kezelt pénzügyeket is.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Ma az ön hangulatát nagyon meghatározza a párkapcsolatában uralkodó helyzet, kapcsolatait ne hanyagolja el, hanem rögtön beszéljék meg a felmerülő gondokat. Lehet, hogy önnek is kell tennie egy kis engedményt, legyen nyitott és empatikus és így minden gond elsimul.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Ez egy kicsit introvertáltabb nap lesz, a hétköznapi munka, az egészséges életmód és a kötelességek átgondolásának az ideje. A Hold a hatodik sorsterületén segítségére lehet ezeknek a kérdéseknek a tisztázásában.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Ma nagyon sok bókot gyűjthet be az ellenkező neműektől, emiatt magabiztosabban mozog a világban. Arra van szüksége, hogy érzelmeit meghallgassák és ezek most viszonzásra is találnak. A kikapcsolódás, a hobbi, a romantika, bármi, ami örömet ad, most mind megtalálják, ön a szerelemre van hangolva a mai napon.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Ma úgy érzi, a szokásosnál nagyobb biztonságra van szüksége, és ezt csak az otthonában, családtagjainál találja meg. Éppen ezért a családi ügyek kiemelt fontossággal bírnak a mai napon, a támogatást, a szeretetet nem pótolják a világban elért sikerek.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A Hold harmadik sorsterületén való átutazása miatt a tevékenysége középpontjában a telefonhívások, a rövid utazások és a kommunikáció áll. Az elméje ma nyugtalan, könnyen elunja magát és izgalomra vágyik. De most nehezen tud egy dologra koncentrálni, ég a kíváncsiságtól és szívesen köt új barátságokat.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Az anyagi helyzete befolyásolja hangulatát, most mindenképpen szeretné kiszámíthatóan biztosítani bevételét. Nem új élményeket akar, hanem kézzel fogható anyagi sikereket. A pénzügyi helyzet tisztázása ma első helyre kerül.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Most nem képes objektíven gondolkodni, annyira akarja a változást, az új szellőket, nagyon nyughatatlan, mindenképpen átalakulást akar. Ám azt tudnia kell, hogy minden külső változást egy belső előz meg.


Halak: II. 19. - III. 20.

Ma egy nagyon érzékeny napot fog átélni, lecsendesedésre és egy kis elvonulásra van szüksége. Az egyedül töltött idő hasznos is lesz, sok mindenre megkapja a választ.

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: